Učinkovite informacijske rešitve

Nahajate se tukaj

Prihaja nova mobilna rešitev IBM Maximo Anywhere

Vzdrževalci sistemov in skrbniki za področje vzdrževanja bodo v naslednjih tednih skrbno spremljali dogajanje okoli IBM-ovih najav izboljšav rešitve Maximo. V ameriškemu oziroma kar globalnemu velikanu so namreč letos trdno delali na pripravi mobilne aplikacije za področje vzdrževanja, ki bo nosila ime IBM Maximo Anywhere.

Omenjena mobilna rešitev, ki bo temeljila na novi tehnologiji Worklight, je skoraj povsem nared, saj so na splet že pricurljale prve fotografije njenega grafičnega uporabniškega vmesnika. IBM je nanje odgovoril s krajšo uradno predstavitvijo/napovedjo rešitve IBM Maximo Anywhere. Gre za novo generacijo mobilne aplikacije, ki bo zaposlenim ob rabi pametnih telefonov ali tablic omogočala dostop do vseh relevantnih podatkov in funkcij s področja vzdrževanja sredstev, stavb, kadrov in drugih virov, ki jih sicer nudi sistem IBM Maximo. Podjetja bodo lahko dodatno prilagodila uporabniški vmesnik svojim lastnim procesom na področju vzdrževanja in upravljanja dobavne verige.

Mobila rešitev IBM Maximo Anywhere bo vzdrževalcem omogočala tako delo v načinu z ali brez povezave, integrirani pa bo imela tudi funkciji branja črtnih kod ter uporabe zemljevidov, kar bo zaposlenim na terenu še dodatno olajšalo postopke vzdrževanja in upravljanja virov. Mobilna aplikacija bo sprva na voljo za naprave z operacijskim sistemom Android, pozneje pa bodo IBM-ovi inženirji pripravili še različici za naprave s sistemoma iOS ter Windows Phone. 

Vir IBM in MaximoDev blog.

<a href=http://essaywritingserviceonline.com/>upawuzzew</a> <a href="http://cialis20mgorder.com/">ujsosisiyede</a> http://orderlevitra20mg.org/
<a href=http://essaywritingserviceonline.com/>owohosigemeo</a> <a href="http://cialis20mgorder.com/">univusubpiwut</a> http://orderlevitra20mg.org/

Dodajte nov komentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.