Učinkovite informacijske rešitve

Nahajate se tukaj

RAZPIS ZA KADROVSKO ŠTIPENDIJO za šolsko/študijsko leto 2017/2018

Med svoje vrste želimo sprejeti kreativne, energične in ciljno usmerjene kandidate, ki že v času študija opozarjajo na svoj potencial.

Ukvarjamo se z razvojem in implementacijo kompleksnih informacijskih in komunikacijskih rešitev. Poleg načrtovanja in administracije sistemov največjo pozornost posvečamo svetovanju in implementaciji rešitev na področjih celovitega upravljanja in nadzorovanja sredstev, storitev, virov in energije.

S tem namenom razpisujemo:

  • 3 kadrovske štipendije (3) za študijsko leto 2017/2018 za študentko ali študenta bolonjskega visokošolskega strokovnega ali univerzitetnega študija smeri računalništvo in informacijske tehnologije ali sorodne smeri.
  • 1 kadrovsko štipendijo (1) za študijsko leto 2017/2018  za študentko ali študenta bolonjskega magistrskega študija, smeri računalništvo in informacijske tehnologije ali sorodne smeri.
  • 3 kadrovske štipendije (3) za šolsko leto 2017/2018 za dijakinjo ali dijaka srednje šole, smer tehnik računalništva.

Poleg dobre štipendije vam bomo že med šolanjem omogočili spoznavanje podjetja in pridobivanje dragocenih delovnih izkušenj na različnih področjih, svetovanje glede osebnega in strokovnega razvoja ter udeležbo na različnih srečanjih in izobraževanjih.

Če bi želeli pridobiti kadrovsko štipendijo in se pridružiti uspešnemu podjetju z učinkovitimi informacijskimi rešitvami, vas vljudno prosimo, da pošljete prijave na elektronski naslov: kata.verbovsek@troia.si

Prijava naj vsebuje:življenjepis, potrdilo o opravljenih izpitih – študentje, potrdilo o vpisu za študijsko leto 2017/2018 ter priznanja in pohvale za dosežke med dosedanjim šolanjem.

Kontakt za dodatne informacije: Kata Verbovšek

TROIA, informacijske storitve, d.o.o.
Sedež: Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec
Spletna stran: www.troia.si

Dodajte nov komentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.