Učinkovite informacijske rešitve

Nahajate se tukaj

Mikropis holding s sistemsko rešitvijo do učinkovitejših poslovnih procesov

V Mikropis Holdingu so s produktom IBM SmartCloud Control Desk dosegli stroškovne in časovne prihranke ter omogočili prilagodljivost in povezljivost.

Mikropis Holding je računalniško podjetje, ki že več kot 25 let uspešno razvija lastne programske rešitve za poslovno rabo. Skozi tesno sodelovanje z naročniki zagotavljajo rešitve, prilagojene potrebam in posebnostim poslovnih procesov, ter učinkovito integracijo rešitve v naročnikov že obstoječi sistem.

Izziv

Vzpostaviti storitveni center za učinkovito upravljanje s procesi in zmanjšati operacijske stroške, ob tem pa ohraniti visoko raven kakovosti storitev.

Komponente

Produkt IBM SmartCloud Control Desk za celovito upravljanje storitev in IBM Maximo Asset Management za upravljanje sredstev.

Implementacija

Implementacija je potekala skozi različne faze in korake, z njo je v podjetju odprtih več kot 3700 lokacij in 38000 sredstev, mesečno pa se zapre približno 6000 storitvenih zahtevkov.

Prednosti

Rešitev prinese stroškovne in časovne prihranke, omogoči prilagodljivost, združljivost in povezljivost, do nje pa lahko dostopate tudi s pomočjo mobilnih naprav in tako zmanjšate tveganje.

Pošljite povpraševanje